Hypotheekcheck uitvoeren

Met de huidige lage hypotheekrentes kan het slim zijn om actie te ondernemen. Er zijn verschillende mogelijkheden om de hypotheek aan te passen: de hypotheek oversluiten, de rentevaste periode openbreken of rentemiddeling aanvragen. In veel gevallen bespaart u een serieus bedrag. Zelfs met een (hoge) boeterente (fiscaal aftrekbaar!) kan het toch financieel interessant zijn. Bij rentemiddeling wordt uw huidige rente gemiddeld met de actuele rentestand. Dit gemiddelde percentage legt u weer vast voor een nieuwe rentevaste periode.

De hypotheekcheck kan ik voor u uitvoeren (kosten € 300) zonder verdere verplichtingen. Besluit u daarna om bijvoorbeeld uw hypotheek over te sluiten, dan verreken ik de kosten voor de hypotheekcheck met de oversluitkosten. Ik onderzoek graag de mogelijkheden en reken voor wat u kunt besparen. Meer weten? Neem contact op of bel voor een afspraak.

Advies volgens het 3-stappenplan

1. Het gesprek

Samen met u ga ik na wat de wensen zijn, welke financiële verplichtingen er zijn en hoe uw financiële toekomst er uit ziet. Noem het de onderzoeksfase. Nodig om uw wensen en mogelijkheden in kaart te brengen.

2. Het advies

Ik kom terug met een duidelijk en realistisch persoonlijk advies over de mogelijke oplossingen om uw wensen te realiseren. We bespreken de meest geschikte hypotheekvormen en concrete woonlasten als onderdeel van uw financiële toekomst.

3. Offerte en afhandeling

Voor een passende offerte doe ik – geheel onafhankelijk – een uitgebreid onderzoek onder hypotheekaanbieders. Mijn doel: een scherpe prijs en de beste voorwaarden voor u. Met de offerte is glashelder waar u aan toe bent. Is de keuze voor een hypotheek gemaakt, dan zorg ik voor de verdere afhandeling.

Ervaringen van klanten